DRAGI STARŠI, OTROCI IN MALO VEČJI OTROCI!

Celosten razvoj otroka si brez telesne in športne dejavnosti le težko predstavljamo. Potreba po gibanju je za človeka naravna. Otrok ob gibanju razvija in krepi svoje telo, usklajuje se njegova motorika. lahko bi celo dejali, da je šport v otroštvu in mladostništvu najboljša naložba za njegovo ustvarjalno in polno življenje. Ko boste razmišljali o prihodnosti svojega otroka, se boste prej ali slej srečali z vprašanjem “moj otrok in šport”.

Da bi lažje našli odgovor, kako skupaj z vašim otrokom izbrati primerno športno dejavnost, ob kateri bo razvijal tudi pomembne človekove vrline ( odgovornost, delavnost, nepopustljivost, vztrajnost, pozitiven odnos do narave), vam med številnimi športi predstavljamo tudi veslanje.

Veslanje je učinkovita, popolna, dokaj preprosta in pred poškodbami varna telesna aktivnost, ki v našem primeru poteka izključno na mirni vodni površini. Je zdravju izjemo prijazna, saj poleg tega, da poteka praktično ves čas v naravi, zajema vse mišične skupine, zaradi česar se občutno izboljša delovanje srčno-žilnega in dihalnega sistema. Vse to pa omogoča zdrav in skladen razvoj vašega otroka.

Že mnogo let se uspešno ukvarjamo z mladimi in lahko vam zagotovimo, da bo vaš otrok deležen športne vadbe, ki je dovolj široka, igriva in raznovrstna. Zavedamo se, da pri delu z mladimi ni prehitevanja in bližnjic, da otrok ni odrasel človek v miniaturi in da humanost v športu mladih nima alternative. V veslaški šoli bo v družbi svojih vrstnikov in ostalih vrhunskih športnikov spoznaval in odkrival čaroben svet narave in športa, ki združuje zdrav duh v zdravem telesu.

Če, bo vašega otroka zanimalo tekmovalno veslanje, morate vedeti: za nas rezultat in uvrstitev nista najpomembnejša cilja, še zdaleč pa ne edina (če govorimo  o tekmovalnem športu mladih). Prednost ima razvoj osebnostnih kvalitet (red, vztrajnost, samodisciplina, delovne navade, razporeditev otrokovega časa). Potrditev tega so naši rezultati, ki jih dosegamo predvsem v mladinski in članski  kategoriji in za katere skromno menimo, da smo lahko ponosni nanje.

PRIJAVNICA:

KDAJ, KJE, KDO, KOLIKO: